Publikáció beküldése

Tisztelt Leendő Szerzőnk!

Három online felületen kínálunk Önnek publikálási lehetőséget:

  • MunkaügyiSzemle.hu weboldalunkon,
  • az Új Munkaügyi Szemle online szakfolyóiratban,
  • illetve az Opus et Educatio szakmai folyóiratban.

*

MunkaügyiSzemle.hu weboldalunkon az emberierőforrás-gazdálkodási szakemberek számára hasznos háttérinformációkat tartalmazó rövid elemzéseket, véleményeket, annotációkat, szakmai rendezvényekről készített tudósításokat jelentetünk meg. Ha Ön  ilyen tartalmú publikációt kíván közzétenni, ebben készséggel együttműködünk.

A megjelentetésre szánt publikációt MS Word formátumban e-mailhez csatolva várjuk a munkaugyiszemle [kukac] gmail [dot] com címre.

A levélben vagy magában az anyagban a következőket feltétlenül kérjük szerepeltetni: 

  • Publikáció címe
  • Szerző(k) neve (több szerző esetén abban a sorrendben, ahogy a közleményben látni kívánják)
  • Szerző(k) tudományos fokozata, munkaköre, munkahelye
  • E-mail cím(ek)
  • A téma indoklását, az elemzés módját és a legfontosabb megállapításokat tartalmazó 100-150 szóból álló absztrakt minden esetben.

Különösebb formai követelményeket nem támasztunk. Mivel az anyagot a honlap adottságainak megfelelően átszerkesztjük, arra kérjük, hogy minél egyszerűbb formában, a kiemeléseket, esetleges alcímeket egyértelműen jelölve készítse azt el. Tapasztalataink szerint az ilyen típusú anyagok legcélszerűbb terjedelme 2-4 oldal. 

*

Az Új Munkaügyi Szemle online szakfolyóiratban van lehetőség tudományos igényű, lektorált tanulmányok megjelentetésére. Ezt közvetlenül a folyóirat e-mail címére (ujmunkaugyiszemle [kukac] metropolitan [dot] hu) is küldheti, de a hozzánk eljuttatott anyagot is készséggel továbbítjuk a szerkesztőknek.

Szorosan együttműködünk az Opus et Educatio szakmai folyóirattal. Az itt megjelentetni kívánt tanulmányának gondozásában is örömmel közreműködünk. A társfolyóirattal történt megállapodás alapján a hozzánk beküldött anyagokat  a megjelentetésre vonatkozó  javaslattal együtt  szerkesztőségükbe továbbítjuk.